Monday, May 6, 2024
HomeРегионГоце ДелчевМинистър Вълчев на неочаквана визита в учебни заведения в Гоце Делчев

Министър Вълчев на неочаквана визита в учебни заведения в Гоце Делчев

Министърът на образованието Красимир Вълчев посети във вторник неочаквано учебни заведения в Гоце Делчев. Заедно с него бяха кметът Владимир Москов и началникът на РУО-Благоевград  Ивайло Златанов.

В Неврокопската професионална гимназия „Димитър Талев” министърът се срещна и разговаря с преподаватели и ученици, влезе в час, за да види как тече учебният процес, разгледа обновената база на училището.

Още на влизане в гимназията Красимир Вълчев даде интервю за училищния клуб „Журналист”, а учениците от клуб „Роботика” демонстрираха иновативни разработки, донесли им награди и отличия. „Благодарим за вниманието! За нас беше чест! Очакваме министър Вълчев отново!”, заявиха от училищното ръководство начело с директора на НПГ Мария Георгиева.

В Трето ОУ „Братя Миладинови” гостите се срещнаха с преподавателите и отговориха на въпросите, които ги вълнуват – обучението в електронна среда, приключване на учебната година, подобряване на материалната база.

Снимки: НПГ „Димитър Талев”, Трето ОУ „Братя Миладинови”

Министър Красимир Вълчев поздрави ръководството и екипа на училището за позитивната атмосфера и топлото посрещане.

Директорът Никола Джингаров подари на гостите картини, нарисувани от талантливите ученици на Трето основно училище „Братя Миладинови“.

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular