Monday, May 6, 2024
HomeРегионКюстендилПредставител на област Кюстендил избран за член на НИС на Младежи ГЕРБ

Представител на област Кюстендил избран за член на НИС на Младежи ГЕРБ

Развълнувана и благодарна съм за признанието, каза Десислава Александрова от Бобов дол

Десислава Александрова бе избрана за член на Националния изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ. Това стана по време на вчерашното национално отчетно-изборно събрание на младежката структура в НДК. Над 500 млади хора от цялата страна станаха част от форума, по време на който бе преизбран досегашният председател на организацията – Георг Георгиев.
Делегатите избраха и нов състав на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ, а форумът бе уважен и от лидера на партията Бойко Борисов.

Област Кюстендил вече има свой представител в националното ръководство на най-голямата младежка политическа организация в страната. Десислава Александрова е 28-годишна, от Бобов дол, семейна и с малко дете. Работи като учител в родния си град. Завършила е “Стопанско управление” и е магистър по “Управление на проекти”. Има следдипломна квалификация за учител по икономически дисциплини. В момента придобива професионална квалификация за учител по математика и информационни технологии.
“Развълнувана и благодарна съм за признанието и възможността да бъда в Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ. Да си сътруднича и работя с прекрасни, млади и отговорни колеги – всички професионалисти в своите сфери”, заяви Десислава Александрова. Тя обясни, че една от причините да подкрепя ГЕРБ като млад човек и учител е, че оценява какво е направило правителството на Бойко Борисов за сектора образование.
“Пожелавам успех на Деси и на цялата младежката структура в област Кюстендил. Оценяваме и разчитаме изключително много на младите хора – на техните идеи, енергия и визия за развитие. Убеден съм, че с младия актив, който имаме в Кюстендил и в цялата страна, сме по-силни от хаоса!”, заяви областният координатор на политическата сила Даниел Данчев.

RELATED ARTICLES

Most Popular