Friday, May 10, 2024
HomeРегионСамоковСамоков „тупти” в ритъма на планината за 10-и път

Самоков „тупти” в ритъма на планината за 10-и път

Десетото юбилейно издание на младежкия фестивал “Ритъмът на планината” се проведе в Туристическата градина в Самоков. Организаторите бяха подготвили много игри и изненади за малки и големи, а вечерта предложи богата музикална програма. Една идея, зародила се преди десетилетие, по инициатива на Младежкия парламент, се оказа една устойчива традиция, очаквана всяка година с нетърпение от младежите от Самоков.
Организатор на юбилейното издание на фестивала e Кристиян Гочев, съвместно с Николай Войнов, Даниел Кирилов и Алек Веждаров. Те наследиха фестивала от дългогодишните му организатори от Liberty Records и Анри Хаджийски. Събитието се осъществи с подкрепата на община Самоков.

Фестивалът стартира със свободно каране на лонг борд, желаещите можеха да се пробват и в слаклайн – ходене по лента, опъната между две дървета. Хореографът Катрин Митева и момичетата от танцово студио „Кати денс” се грижеха за доброто настроение и предизвикваха присъстващите да се включат в направата на голяма абстрактна картина, обилно омазвайки се с боя. Концертната част бе с участието на местни банди, рапъри и гости.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular