Sunday, May 12, 2024
HomeСпортСептември и Чавдар (Етрополе) направиха равен в Симитли

Септември и Чавдар (Етрополе) направиха равен в Симитли

На стадион „Арена Симитли” се игра мачът от 10 кръг на ЮЗГ1, фаза 2, между отборите на местния Септември и Чавдар(Етрополе). В този мач се очакваше възпитаниците на Стефан Гошев да играят мобилизирано и да не допуснат загуба в последния си мач от настоящото първенство, който беше домакински, срещу единия от добрите отбори в групата – този на Чавдар(Етрополе). Липсата на точен мерник от страна на футболистите на двата отбора бе причина да не се стигне до отбелязване на гол през първото полувреме.

През втората част на срещата имаше напрежение и пред двете врати, но първи отбелязаха гол футболистите на Чавдар в 66-та минута, като Павел Головодов изненада вратаря на домакините Иван Топалов  за 0:1. Футболистите от Симитли търсеха начин за промяна на резултата, и успяха в 75-та минута, когато от дузпа Димитър Благов успя да простреля стража на гостите Слави Петров за 1:1. До края на срещата не се стигна до изграждане на опасни атаки и пред двете врати и при това положение главният съдия Йордан Воденичаров, който ръководи за последно мач от ЮЗ Трета лига, даде край на срещата при резултат 1:1.

След мача наставникът на Септември (Симитли) Стефан Гошев заяви, че като цяло през изминалия сезон, включително и в последния мач, отборът е играл добре, но не трябва да се забравя и за тежките, и за хубавите  моменти. „ Трябва да надградим  много повече през следващото първенство и да се представим по-добре”, допълни Гошев.

Ташко СУЛЬОТОВ

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular