Tuesday, May 7, 2024
HomeРегионПерникСъбраха парите за лечението на Катрин от Перник

Събраха парите за лечението на Катрин от Перник

Необходимите средства за лечението на младата майка от Перник – Катрин са събрани. 27-годишната жена е диагностицирана с множествена склероза и се нуждаеше от финансова помощ за лечение в Русия.

Ето какво написаха на страницата „Бъдеще за Катрин“ нейните близки:

„Скъпи приятели, благодарим на всички, които подкрепиха каузата на „Бъдеще за Катрин!

Щастливи сме да ви съобщим, че с общи усилия парите, за едномесечното лечение на Катрин в катедрата по хематология към Националния хирургичен център „Пирогов“ в Москва, са събрани! Поради тази причина приключваме набирането на средства в дарителската сметка, обявена при стартирането на кампанията „Бъдеще за Катрин“.

Катрин ще постъпи на лечение в болницата на 24 октомври, тази година! Това стана възможно благодарение на всички вас и на вашата подкрепа! Ще ви държим в течение за състоянието й, когато това се случи.

Според договора с банка ОББ с постъпилите средства в дарителската сметка ще бъде  платено лечението на Катрин в Москва и самолетните билети на нея и един придружител.

За съжаление поради това, че дестинацията на пътуването е Русия и има наложени санкции, заради войната с Украйна, които забраняват да бъдат осъществявани директни банкови преводи към руски получатели, други разходи, свързани с пътуването и лечението й, от които иначе има нужда и право да се възползва, в случая не могат да бъдат покрити със средствата от дарителската сметка.

Ние сме в постоянен контакт с вас и знаем, че към момента не всички заявени преводи са осъществени и има още желаещи да се включат в кампанията, затова отправяме молба към вас да прекратите превеждането на средства в дарителската сметка, защото няма да можем да ги оползотворим!

Който има все пак желание да подпомогне Катрин, но не го е направил, може да го направи  на алтернативна банкова сметка, с която тя може да се разпорежда и да извършва плащания чрез терминал:

Катрин Енчева Йоргова

IBAN: BG05UBBS80021095522630

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ!

Ценим всеки жест на добротворство! Вярваме, че доброто съществува и вие го доказахте!

Обичаме Ви!

Бъдете здрави!“

RELATED ARTICLES

Most Popular