Sunday, May 26, 2024
HomeРегионБлагоевградТеодор Тошев е новият юрист на ОбС-Благоевград

Теодор Тошев е новият юрист на ОбС-Благоевград

Адвокат Теодор Тошев е новият юрист на Общински съвет – Благоевград. Той бе представен официално по време на пресконференция от председателя на местния парламент Радослав Тасков.

„Нямах никакви колебания относно това, кой да бъде юридическият съветник на Общински съвет-Благоевград. Работили сме почти два мандата заедно и се радвам, че адвокат Тошев се съгласи отново да поеме тази длъжност“, каза Тасков. Адвокат Теодор Тошев бе категоричен, че неговата битка е основно за спазване на правилата. „Това се очаква от мен и това ще правя“, допълни още той.

На днешното редовно заседание на Общински съвет – Благоевград, председателят Радослав Тасков, ще предложи увеличаване на състава на Председателския съвет от 4 на 6 човека. „В Общински съвет има 6 политически групи, но 3 от тях не са представени в Председателския съвет. Амбициран съм да обединя общинските съветници“, уточни още Тасков.

Днешната сесия започна в 9,30 ч с обявяване решение на Общинската избирателна комисия за избран общински съветник и полагане на клетва.

Очаква се съветниците да одобрят предложение относно финансиране на процедури „Инвитро” със средства от бюджета на Община Благоевград.

Местните парламентаристи ще се произнесат и по внесеното предложение, относно продажба на общински жилища на настанени в тях по административен ред наематели.
RELATED ARTICLES

Most Popular