Tuesday, May 7, 2024
HomeАктуално от днесТрима души са пострадали след пътни инциденти в Област Благоевград 

Трима души са пострадали след пътни инциденти в Област Благоевград 

Трима души са пострадали при две катастрофи в Област Благоевград  през изминалото денонощие. В понеделник малко преди обяд на пътя между град Петрич и ГКПП –Златарево , автобус „Бова” , управляван от 46-ест годишен водач от Петрич е блъснал каруца. След удара е навлязъл в лентата за насрещно движение и е ударил огледало на товарен автомобил.

С охлузни рани на главата и комоцио е пострадал 60-сет годишният водач на каруцата, който е настанен в болницата в Петрич. Пробите за наличие на алкохол в издишния въздух на водачите са отрицателни. Причината за инцидента е  несъобразена скорост с пътните условия .

В следобедните часове в Банско е възникнал пътен инцидент между лек автомобил „Пежо”, управляван от 27-годишна водачка от гр. Добринище и лек автомобил „Рено Меган” с  55 –ет годишен водач от гр. Банско.

Водачката на лекия автомобил „Пежо”  е пострадала с натъртвания в областта на гърдите и охлузни рани по лицето. С натъртвания в областта на гърдите е пострадал водачът на лекия автомобил „Рено Меган”, съобщават от ОД на МВР –Благоевград.

RELATED ARTICLES

Most Popular