Friday, May 10, 2024
HomeРегионДупницаТрима нападнаха възрастна жена в Крайници за 7 лева

Трима нападнаха възрастна жена в Крайници за 7 лева

Пребиха мъж, опитал да я защити

Трима мъже нападнаха възрастна жена в село Крайници, като й отнеха 7 лв. Впоследствие нанесли побой на мъж, който се опитал да я защити. Дупнишкото село е потресено от случилото се.

Инцидентът се разиграва в неделния ден в близост до един от кварталните магазини в селото. Потърпевшата е 84-годишната Снежана Тренчева. Тя е била нападната посред бял ден, на връщане от бакалията, където пазарувала преди това. По предварителна информация, нападателите са роми от Кюстендил, които работели на обект в селото. Тримата пресрещнали възрастната жена, започнали да я дърпат и да ровят в пазарската й чантата, в опит да заграбят портмонето с парите. Тренчева  била силно изплашена и започнала да вика. На помощ й се притекъл съседът Николай. Тримата апаши обаче нападнали и него. Виковете им за помощ били чути от съседи, които падали сигнал на телефон 112.

Пристигналите на място полицаи са задържали тримата нападатели. На мъжа е оказана медицинска помощ. По случая е образувано досъдебно производство в Районно управление- Дупница. Уведомен е и дежурен прокурор.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular