Sunday, May 12, 2024
HomeРегионБлагоевградУчебната година в Центъра за личностно и творческо развитие на децата на...

Учебната година в Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград започна с шествие

  • Едно от децата ще спечели нов таблет – наградата е за този, който събере най-много харесвания на своя снимка

 

С много настроение, усмивки, музикални изпълнения и приятни изненади започна новата учебна година в Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. Стотици възпитаници на многобройните школи направиха пъстро шествие, като най-отпред вървяха артистични клоуни, от площад „Македония” до площад „Мите Марков”. Талантливите възпитаници на музикалните школи показаха уменията си да пеят, танцуват и свирят, като по този начин отбелязаха Международния ден на музиката.
Директорът на центъра Цветанка Гаврилова не скри вълнението си и поздрави децата, техните родители и преподавателите.

„Това е празничен ден за нас, откриваме новата учебна година. За поредна година тук квартал „Вароша” се превръща в притегателен център, където нашите деца се обучават, творят, забавляват се, създават нови приятелства и печелят награди. Деца, пожелавам си най-напред да бъдете здрави, да имате творческо дръзновение и вярвам, че ще постигнете още много нови успехи. Преподавателите обаче са главната причина за развитието на вашите деца, скъпи родители. Благодаря и на Вас, че се доверявате на грижите ни за Вашите деца”, сподели Гаврилова.


От ЦЛТРДБ обявиха, че едно дете ще спечели нов таблет. Наградата ще вземе този, който си направи снимка в красивите рамки в пространството между музея и Дома на младостта. После снимката трябва да се качи във фейсбук страницата на центъра и авторът на тази, която събере най-много лайкове, ще бъде обявен за победител.
След официалните приветствия започна шумна и усмихната детска дискотека на площад „Мите Марков”, в която се включиха всички деца, а и доста възрастни не устояха на танците и се появиха на импровизирания дансинг.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular