Tuesday, May 7, 2024
HomeРегионСамоковУчениците от Радуил получиха дипломите си на тържество с рецитал

Учениците от Радуил получиха дипломите си на тържество с рецитал

Празнично тържество по случай края на учебната година на учениците от ОУ „Христо Смирненски” село Радуил се проведе в Исторически музей – Самоков.
На тържеството, по покана на директора Иванка Андреева, присъстваха кметът Владимир Георгиев, двамата му зам. кметове Люба Кленова и Дончо Зашев, гл. експерт „Образование” Снежана Дамянова и гл. експер „Бюджет” Василка Керпийска.

Възпитаниците от първи до четвърти клас представиха стихове, посветени на братята Кирил и Методий и на българската азбука. След страхотния рецитал, учениците получиха дипломите си за завършения клас от своите преподаватели. Директорът на училището подари на гостите изработени от учениците сувенири. Кметът връчи удостоверения за постижения в образованието и опазване на българщината на децата, които са имали успешни изяви през годината. Наградена бе и младата учителка Десислава Угринова за постиженията й в учебно-възпитателния процес. Десислава Каназирева, екскурзовод към Исторически музей – Самоков подари сувенири на малките гости на музея.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular