Monday, May 6, 2024
HomeРегионГоце ДелчевФеновете удрят мощно рамо на "Марек" в Гоце Делчев

Феновете удрят мощно рамо на “Марек” в Гоце Делчев

Феновете на „Марек“ ще окажат сериозна подкрепа на своите любимци по време на тежкото гостуване в Гоце Делчев.
В момента дупнишкият клуб води жестока битка за първото място с „Вихрен“, като има само една точка преднина на върха в Югозападната трета лига.
В сряда марекчани имат визита на „Пирин“ в Гоце Делчев, като това е един от най-тежките им мачове до края на сезона. Домакините са на осмо място в дивизията и разчитат предимно на домакинствата си за трупане на точки. Поради тази причина привържениците от Дупница се мобилизират, за да бъдат 12-ият играч по време на трудния двубой. Както е известно, миналия петък здравният министър проф. Костадин Ангелов разреши на стадионите у нас да бъдат допускани привърженици, спазвайки всички противоепидемични мерки. Това зарадва феновете на „Марек“, които още от миналата седмица се организират за пътуване до Гоце Делчев.
„Разговаряхме с представителите на полицията в Гоце Делчев и те ни позволиха да използваме паркинга при спортната зала в техния град. Знаете, че полицията не охранява самия мач, но гарантираха, че ще стигнем безопасно и безпрепятствено до паркинга, а след това и до стадиона. Ще пътуваме с личните си автомобили, но със сигурност няма да сме малко. Момчетата правят страхотни неща на терена този сезон, така че ние сме длъжни да бъдем с тях, след като вече е позволено. Призоваваме още повече хора от Дупница да дойдат с нас и да стигнем до важна победа“, казаха пред „Вяра“ от Клуба на привържениците на „Марек“.
Двубоят е много важен за дупничани и поради факта, че по същото време в Сандански „Вихрен“ приема „Беласица“ и може да загуби точки.
Срещите от междинния кръг са насрочени за сряда от 16 часа.

Димитър ИКОНОМОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular