Monday, May 6, 2024
HomeСкорости28 милиона долара плати футболист за нова кола

28 милиона долара плати футболист за нова кола

Кабриолетът е най-скъпият нов автомобил в света

Нападателят на националния отбор на Аржентина и турския “Галатасарай” Мауро Икарди си поръча ултралуксозния Rolls-Royce Boat Tail. Кабриолетът е най-скъпият нов автомобил в света. За покупката футболистът разказа в социалните мрежи.

Мауро Икарди стана собственик на третия и последен произведен Rolls-Royce Boat Tail. Ще припомним, че Бионсе и Джей Зи закупиха първия екземпляр на тази кола. Аржентинският нападател е фен на най-скъпите коли. В гаража му вече има Bentley Bentayga, Rolls Royce Ghost, Lamborghini Huracan Spyder, Range Rover и Hummer H2.

Ексклузивния кабриолет Rolls-Royce Boat Tail е на стойност 28 милиона долара. И трите автомобила от тази серия се различават един от друг по украса и декор, но всички са направени в морска тематика. Името Boat Tail се превежда като “задната част на лодка”.

Кабриолетът е с дълъг капак и брандирана радиаторна решетка, а дървената облицовка на капака на багажника имитира палубата на кораб. Интериорът е декориран с кожа и дърво, а на централния панел е монтиран скъп швейцарски часовник. В багажника са скрити чадър против слънце, хладилник за шампанско, столове за пикник и набор от скъпи съдове.

Новият Rolls-Royce Boat Tail е изграден на базата на седана Phantom . Той е оборудван с 6.75-литров битурбо V12 двигател, който разполага с мощност от 571 к.с. и с 8-степенна автоматична скоростна кутия, а специалното въздушно окачване осигурява уникален комфорт при шофиране./ fakti.bg

 

RELATED ARTICLES

Most Popular