Monday, May 6, 2024
HomeРегионБанско48 лв. на ден за ски карта в Банско

48 лв. на ден за ски карта в Банско

По-малко от 48 лв. на ден ще струва картата за ски в Банско за всеки един от четиричленно семейство (двама възрастни и две деца до 12 г.). Офертата важи при закупуване на тридневна карта за ски.

Целта е повече българи да могат да спортуват в планината и да прекарват със семействата си време на чист въздух и слънце, съобщиха концесионерите на ски зоната.

Цените на картите започват от 310 лв. за два дни (двама възрастни и дете до 12 г.) и достигат до 680 лв. за три дни (двама възрастни и три деца до 12 г.).

Ски зона “Банско” ще работи в съответствие с разпоредбите на Министерството на здравеопазването за предстоящия зимен сезон 2020-2021.

През тази седмица ще бъдат пуснати поетапно пистите за ски в курорта. Оръдията за изкуствен сняг също са в действие. Лифтът под Пирин работи, картата за кабинката е 28 лева. В кабинката се влиза с маска и само по трима души. Дезинфекция се прави след всеки курс.

Банскалии очакват 21 декември, когато пада частичният локдаун и ще отворят заведенията за хранене, чайните и ресторантите в града и зоната за ски.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular