Thursday, May 2, 2024
HomeРегионГоце ДелчевПрограма на община Гоце Делчев за коледните празници

Програма на община Гоце Делчев за коледните празници

Богата програма подготви община Гоце Делчев за коледните празници. Вече бе дадено началото на конкурса за най-красиво коледно дръвче в Градския парк. Дръвчетата са избрани предварително, а желаещите да ги украсят могат да го направят в срок до 20 декември.

В сряда от 17,30 ч в читалнята на библиотеката при НЧ „Просвета – 1865“ започва представяне на романа “Часовниковата кула” – първият от поредицата “Продухване на комините” на психотерапевта Силвия Димитрова.

На 16 декември, понеделник, в залата на местен хотел от 17,30 ч ще се проведе среща с алпиниста Атанас Скатов и представяне на книгите му.

„Светът на Златните момичета“ – спектакъл на националния отбор по художествена гимнастика със специалното участие на Искрата и под патронажа на кмета на община Гоце Делчев Владимир Москов пък ще се проведе в Спортната зала от 19 часа.

На следващия ден – вторник, 17 декември, отново в Спортната зала от „Неврокоп арена“ от 18 часа ще бъде открит коледен турнир по футбол „Купата на Гоце Делчев 2019” в памет на Атанас Мълчанков. Турнирът ще продължи до 24 декември 2019 г.

На 18 декември от 14,30 ч в Общинския исторически музей започва конкурсът за най-красива сурвачка.

На 19 декември НЧ „Просвета – 1865“ от 18 часа е домакин на концерт на школата по пиано с ръководител Людмила Куртова.

На следващия ден в петък в беседката в Градския парк от 12 часа започва награждаването на победителите в конкурса за най-атрактивно украсено коледно дръвче в парка.

От 18 часа в НЧ „Просвета-1865” ще се проведе „Коледа с китара”. Концертът е  на маестро Огнян Вълев и неговите ученици.

На 23 декември в кафенето на спортна зала „Неврокоп арена“ от 18 часа започва церемонията „Спортист на годината”.

Концерт на Николай Урумов пък ще се проведе на 26 декември от 19 часа в Дома на културата.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular