И богатите вършат дивотии: Потопиха елитен Мерцедес заради неудачно селфи

Опитите да се направи красив кадър на необичайно място често не се отличават с разумни действия и ако в опита за селфи се появи и кола – много е вероятно да се случи нещо неприятно!

Германските туристи като цяло не са известни с кой знае какви изцепки на почивка, но този път нещо явно  се е объркало. Опитът на немците да си направят ефектно селфи на остров Углян в Хърватия завърши с това, че техният скъп Мерцедес се оказа в Адриатическо море.

За съжаление, изданието Wrecked Exotics, което публикува снимките от инцидента, не е написало много подробности за него.

Но съдейки по всичко, ситуацията е изглеждала така: младите хора са се опитали да спрат на малък кей, за да направят селфи, но или водачът не е взел под внимание габаритите, или пък е объркал педала на газта със спирачката и в резултат на действията му Mercedes-AMG S 63, струващ повече от 150 хил. евро. влиза в морето.

Дълбочината на мястото на падането е достатъчна, за да изчезне луксозната кола под водата. Съдейки по изкривения покрив, колата също така се е преобърнала в процеса на падане. Мерцедесът вече е съсипан, но най-важното нещо е, че никой от участниците в инцидента не е пострадал.

Източник: Auto Blitz BG