Friday, May 3, 2024
HomeРегионБлагоевградАвтомобил е атакуван с метален прът пред ЮЗУ в Благоевград

Автомобил е атакуван с метален прът пред ЮЗУ в Благоевград

Сигнал за вандалска проява в Благоевград. Млада жена подаде сигнал, че автомобилът ѝ, паркиран пред Югозападния университет, е бил атакуван с метален прът в нощта на петък срещу събота и е със счупени стъкла.

Дамата се опасява, че може да става въпрос за опит за сплашване. Полицията работи по случая.Потърпевшата Мирела разказа, че от автомобила няма откраднати вещи.

„Това е целенасочен акт на агресия, който мога да разбирам като заплаха към мен”, добавя тя пред Нова тв. Според нея автомобилът и не бил обект на вандалски акт, а удрян целенасочено.

„Щетите не са безобидни, случаят не е за подценяване. Не мога да посоча с пръст кой го е направил, предложенията ми варират от женска злоба до мъж, на който не съм откликнала до колега от университета”, каза още Мирела.

Това е пореден случай на вандалска проява над автомобили, които се паркират на паркингите около Югозападен университет “Неофит Рилски” в Благоевград.
Полицейски служители на 01 РУ-Благоевград работят по следните получени сигнали:

  • Счупено, за времето от 04:00 часа до 14:00 часа на 20.04.2024 г.,  ляво задно стъкло на лек автомобил „Тойота Ярис“, паркиран на паркинг при учебно заведение в района на ул. „Иван Михайлов“ в гр. Благоевград, като липси от автомобила не са установени.
  • Счупено, за времето от 17:00 часа на 19.04.2024 г. до 04:30 часа на 21.04.2024 г., малко триъгълно стъкло на предната дясна врата на лек автомобил „Киа Сийд“, паркиран в ж.к. „Запад“ в гр. Благоевград и извършена кражба на сумата от около 100 лева.
  • Счупено, за времето от 21:30 часа на 20.04.2024 г. до 09:30 часа на 21.04.2024 г.,  малко триъгълно стъкло на задната лява врата на лек автомобил „Шкода Октавия“, паркиран в кв. „Грамада“ в гр. Благоевград и извършена кражба на таблет и сумата от около 100 лева.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular