Saturday, May 4, 2024
HomeСпортАлександър Стоянов с хеттрик в равенството между „Ураган” и „Вихър” в Михнево

Александър Стоянов с хеттрик в равенството между „Ураган” и „Вихър” в Михнево

Футболистите на „Ураган” и „Вихър” (Кавракирово) завършиха 3:3 в Михнево. Най-старото дерби в областната група „Струма-2” се игра пред около 200 зрители.
Завърналият се от чужбина Александър Тилев поведе отбора на домакините за победа, но за жалост това не се случи. Първия гол в срещата отбеляза Христо Касареев в 8-ата минута, който бе изведен перфектно от Александър Тилев и резултатът бе открит за 1:0. Седем минути по-късно резултатът можеше да бъде удвоен, но вратарят на гостите не допусна попадение зад себе си. В продължение на 10 минути футболистите на „Вихър” успяха да нанижат две попадения във вратата на домакините чрез най-добрия футболист Александър Стоянов след груби грешки отзад и резултатът стана 1:2.
През второто полувреме футболистите на домакините тръгнаха напред, търсейки промяна на резултата, което бе добре дошло за колегите им от Кавракирово.
Резултатът набъбна на 1:3 за отбора на гостите, като отново реализатор бе Александър Стоянов, който направи хеттрик в двубоя. Капитанът на „Ураган” Александър Тилев се разпореди да заиграят ва банк, защото нямаше какво да губят, и това даде своя положителен резултат. С голове на Красимир Стойчев и Иван Тасев резултатът бе изравнен 3:3. В последните минути от мача четата на Александър Тилев притисна гостите. В 90-ата минута след центриране от фаул от границата на наказателното поле Димитър Тасев отправи директно топката към вратата на гостите, но техният страж бе на мястото си и не допусна нов гол.
„Незаслужен резултат на база играта на терена. Тотално надиграхме отбора на гостите, най-вече през първата част. През второто полувреме физическите ни сили намаляха и това бе добре дошло за младите състезатели от отбора на гостите. Това беше първата ни спечелена точка от началото на настоящото първенство. Следващият ни мач е в село Беласица срещу местния тим”, сподели Александър Тилев.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular