Friday, May 3, 2024
HomeСпортАндреа Георгиева и Елена Кръстева от Кюстендил с първо и второ място...

Андреа Георгиева и Елена Кръстева от Кюстендил с първо и второ място на турнир по тенис на маса, сребро завоюва Лъчезар Атов

Поредното си отлично представяне сътвориха малките таланти на клуб “Кюстендил” на турнира по тенис на маса за Купа “Пазарджик”.

Лъчезар Атов с Емил Въльовски

На надпреварата в спортна зала “Васил Левски” за момчета и момичета до 10, 12 и 15 години, състезателите на треньорите Емил Миланов и Емил Въльовски доказаха отново, че мястото им в топ 3 на България на Държавното отборно и индивидуално първенство за деца до 10 г., което се проведе в Панагюрище, никак не е случайно.

Талантливите тенисисти на клуб “Кюстендил”

Надпреварата при момичета до 10 години премина под доминацията на кюстендиските таланти Андреа Георгиева и Елена Кръстева, които спечелиха златото и среброто. Двете състезателки стигнаха до финал и заеха съответно първо и второ място в класирането.

Спортен клуб по тенис на маса “Кюстендил” спечелиха още един сребърен медал в лицето на Лъчезар Атов. Той също игра на финал в тази възраст, но остана втори. Филип Дермански се нареди пети, а Иван Михайлов е шести.

В надпреварата при 12-годишните Димитър Стоймиров се класира на 5-то място, Адриан Янков е шести, а Велизар Кирилов е осми.

Краси Ценкова

RELATED ARTICLES

Most Popular