Friday, May 3, 2024
HomeОживлениеАнтония Петрова от Перник стана майка за първи път – роди момченце...

Антония Петрова от Перник стана майка за първи път – роди момченце навръх имения си ден

  • Точно преди раждането Мис България за 2009-а и мъжът й се отдадоха на релакс в Дубай, дамата сподели: Имах лека и безпроблемна бременност

 

Носителката на титлата “Мис България” за 2009 година Антония Петрова от Перник стана майка на момченце навръх имения си ден. Щастливата новина сподели майката на Антония – Ана, с пост в личния си профил във фейсбук. И дойде Благата вест! Нашето дете си има дете! Станахме баба и дядо на момченце”, написа гордата баба.

Постът на Петрова е събрал стотици харесвания и коментари с благопожелания. Все още не е ясно какво име ще носи бебето. Антония сподели преди време, че няма да бъде Антон или производно на нейното име. Щастливото събитие за семейство Батинкови идва на 17 януари. 17 е една от най-важните дати в живота на двойката – Ивайло и Антония се запознават на 17 март, а се врекоха във вечна вярност на 17 юни 2018 г.

Преди раждането Антония Петрова и любимият й мъж се отдадоха на релакс в езкотичен Дубай. Красавицата сподели снимки в социалните мрежи от ваканцията си: “9-и месец – последна почивка преди раждането! Имах прекрасна бременност – лека и безпроблемна (пожелавам на всички бъдещи майки такава), изпълнена с пътувания и страхотни емоции, на крилете на любовта! Следващия път ще бъдем трима!”, написа Антония в инстаграм.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular