Thursday, May 2, 2024
HomeСпортБеззъб „Рилски спортист” капитулира тежко в Панагюрище, отнесе 4 гола от „Оборище”

Беззъб „Рилски спортист” капитулира тежко в Панагюрище, отнесе 4 гола от „Оборище”

С фаулстарт започна участието си в новия сезон на Югозападната трета лига „Рилски спортист”. Воденият от Петър Аджов състав корабокрушира тежко при визитата си на „Оборище” и след 1:4 се озова в дъното на класирането.

Домакините започнаха вихрено срещата на ст. „Орчо войвода” и още в 8-ата минута вече водеха в резултата благодарение на напористия Станислав Георгиев. „Рилецо” реагира бързо и в 17-ата мин след грешка на вратаря на „войводите” Кольо Чахов с глава отблизо изравни. След половин час игра обаче с гол на Лъчезар Георгиев панагюрци отново излязоха с едни гърди напред.

През втората част силите съвсем напуснаха новосглобения отбор на „скиорите” и с две попадения на Любомир Гуцев в 62-рата и на Георги Стефанов 3 мин преди края „Оборище” стигна до изразителния успех.

За конфузното поражение в Панагюрище спомогна както отсъствието на тежко контузения централен защитник на самоковци Виктор Младенов, така и недобрата сработка между новите попълнения и старите футболисти на отбора.

И докато новият наставник на домакините Воин Войнов стартира впечатляващо в първия си официален мач начело на тима, то доскорошният му помощник от отсрещната страна Петър Аджов ще трябва да помисли върху различна тактическа постройка за следващия тежък сблъсък от първенството – домакинството на „Вихрен” в събота.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular