Friday, May 3, 2024
HomeРегионПетричБеласица отнесе юношите на ЦСКА с 4:0

Беласица отнесе юношите на ЦСКА с 4:0

В последният си контролен мач от зимната подготовка отборът на Беласица премери сили с юношите на ЦСКА-София до 19 години на стадиона в Марикостиново и спечели с 4:0.

Два различни състава изпробва наставникът на петричкия тим Саша Симонович

През първата част на срещата надмощието на Беласица се изрази в отбелязване на два гола, дело на Живко Димитров и Александър Смилков от дузпа.

След почивката нов състав заигра в отбора на Беласица. В 50-та минута Айвън Ангелов изведе Живко Димитров, който насочи кълбото в далечния ъгъл на стража на ЦСКА за 3:0. Четвъртият гол в срещата отбеляза Симеон Бояджиев в 75-та минута с шут от 25 метра. Мачът можеше да завърши и с още по-фрапиращ резултат –  на три пъти и гредите помогнаха на стража на столичния тим.

Това беше и последната контролна среща за комитите, които завършват серията си от четири контроли с актив от две победи и две загуби.

Следващата седмица – на 13 февруари в отложен мач от есенния полусезон, Беласица гостува в Доброславци на местния “Надежда”. Спечелването на точка или три в този мач би извело възпитаниците на Симонович на първото място в групата преди започването на пролетния дял от шампионата.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular