Monday, May 6, 2024
HomeРегионБобов долБобовдолка изправи перчема на "Ергенът" 2

Бобовдолка изправи перчема на “Ергенът” 2

Бобовдолка се превърна в истинска атракция във втория сезон на риалити формата “Ергенът”.

Момата от миньорския град успя да прикове погледите на зрителите и да изправи перчема на музиканта Евгени Генчев, след като още на първа сгледа му поднесе отливка на собствения си бюст. Стъпила върху червения килим, небезизвестната в родния си град Милица Гацева протегна ръце, за да поднесе на Генчев дълбоко интимния си подарък. Първоначално видният момък бе смутен от сервираните в поднос женски достойнства, но после се окопити и засия. Дали от трепети по младия мъж или от смут пред камерите Милица на няколко пъти повтори, че това е “обливка”, направена специално за него.

Освен своята гръд, дамата от града на кюмюра с вълнение му прочете и любовно стихотворение. С това младоликият музикант бе окончателно сразен още на звездната червена пътечка. Участието на Гацева в риалити формата се превърна в тема № 1 за родния й град Бобов дол, където млади и стари следят участието на местната хубавелка в предаването. Макар и напуснала града на 14 години, тя продължава да поддържа контакт с близки, приятели и съграждани. Още в първия ден след излъчването, кандидатката за булка се обърна към своите съграждани в групата “Забелязано в Бобов дол”.

Публикуваме обръщението й към местната общественост без редакторска намеса: “Здравейте, мили съграждани. За всички, които не ме познават аз съм Мили (Милица) от новия сезон на Ергенът 2. Вчера беше дебютното ми представяне в БТВ. Често казано не съм много очарована от себе си, но пък съм истинска. Искам да ви уверя, че не всичко зависи от нас. Поставени сме в ситуации, в които са неизбежни коктейлите от емоции. Ако се питате защо съм толкова много разтроена още в първият епизод? Има огромна ПРИЧИНА, но за съжаление не ми е позволено да коментирам. Ще коментирам когато му дойде времето. За сега се забавлявайте на предаването, и не забравяйте, че все пак всичко това е шоу! Не съжелявам, че съм влезнала. Ще го направя отново и отново! Единствено съжелявям, че не бях подготвена и уверена. Харесват ми такъв тип проекти и нямам търпение да се втурна в следващото. Този път с опит! П.с. До днешна дата нито съм секретарка, нито живея в Бобов дол. Но, не крия моите корени. Обичам градчето си, понеже най-хубавите ми и безгрижни години минаха там. Бобов дол го свързвам с дъх на детство, безгрижие, любов, спокойствие и семейство! Ако имах възможност, повече щях да прекарвам времето си в бащината къща”, разкри Милица. Към днешна дата “звездната” мома живее в града под тепетата Пловдив.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular