Saturday, May 4, 2024
HomeНовиниБългарияБорисов: Целево се бие по ГЕРБ, Нинова ще ни прави ревизия. Искам...

Борисов: Целево се бие по ГЕРБ, Нинова ще ни прави ревизия. Искам да се прави всеки ден на всеки

Най-важно е образованието – трябва да сме по-умни, по-образовани, квалифицирани, конкурентоспособни. Това могат да го направят учителите, които притежават тези качества, заяви бившият премиер

24-12-01-borisov-1

„Целево се бие по ГЕРБ, за да се осигури максимално медийната подкрепа. От 1000 санирани блокове намериха един, че е прокапал, ама покажете какъв беше скапан тоя блок и какъв е сега.” Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив, където представи управленската програма на партията пред местната структура в града.

„Сега Нинова ще ни прави ревизия. Искам да се прави всеки ден на всеки. Каква беше АМ „Тракия и каква е сега? Какви бяха мостовете, че се изтрепа народът по тях? Това, което сме направили, никой не го направи преди нас. То е съизмеримо с най-доброто строителство, което е имало. Като разкрихме тунела на „Витиня“, другарите, защото едно момче се осакати там, под мазилката бяха сложили торби от цимент. Бил съм на поне 50 блока и хората излизат отвън, ключовете си дават от вратите. Няма нито един репортаж за това“, коментира Бойко Борисов.

„Проблемът с мигрантите е решен изцяло. В България има най-малко мигранти от целия Европейски съюз”, обяви лидерът на ГЕРБ.

„Най-важното, ако погледнем и нашите възрожденци, се оказва образованието. Трябва да сме по-умни, по-образовани, квалифицирани, конкурентоспособни“, заяви Борисов. Според него това могат да го направят учителите, които притежават тези качества, за да научат нашите деца.

„3-4 приоритета максимум можеш да си поставиш като бюджет за 1 мандат от 4 години“, коментира Бойко Борисов. По думите му приоритетите на ГЕРБ са били едни, вече са направени, а сега обществото иска да види още.

„Защо казахме двойно увеличение на учителите и защо 250 млн. са повече за учителите“, попита Бойко Борисов и допълни, че в рамките на 4 години мандат бюджетът позволява това да се случи, така както са събирани повече пари от контрабандистите.

Борисов беше категоричен, че ГЕРБ никога не са обещавали 300 лв. минимална пенсия. „Необходимо е да се работи за електронното управление и обслужване на гражданите на едно гише”, каза още бившият премиер.

 

Снимка

Бойко Борисов

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular