Sunday, May 5, 2024
HomeРегионВихрен с два дни почивка в края на седмицата

Вихрен с два дни почивка в края на седмицата

Ташко СУЛЬОТОВ

Общо пет тренировки проведе старши треньорът на мъжкия отбор на ФК Вихрен (Сандански) Ивайло Василев през седмицата с наличните футболисти, ползвайки терените в Склаве, Левуново и изкуствения на спортния комплекс в града. Всичко това се прави, за да се запази официалния терен за задаващия се мач за Купата на България срещу столичния Левски на 19 ноември, събота, от 13.30 часа. По програма за първенството на ЮЗ трета лига мъжкият отбор на Вихрен ще почива тази седмица. Последната тренировка ще бъде в петък и веднага след това наставникът Ивайло Василев ще даде почивка до понеделник.

„През седмицата наблегнах на игрови занимания, за да може да се поддържа игровия ритъм на футболистите, тъй като през настоящата събота нямаме участие в официален мач. Засега единственият футболист, който не тренира заради контузия, е вратаря Абди Абдиков. Известният български футболист Даниел Златков е вече част от треньорския щаб. Очакваме през следващата седмица да се включи и Йордан Минев”, сподели Ивайло Василев – старши треньор на Вихрен.

По всичко личи, че финансовият благодетел на отбора Константин Динев оценява по достоен начин усилията на футболистите от мъжкия тим. Раздадени бяха премиите за победния мач срещу временния водач в таблицата – Костинброд, както и заплатите за последния месец.

С отбора на Вихрен тренира и бившият футболист на Пирин и ЦСКА, играл за последно в румънския Политехника Яш, Антон Карачанаков. На този етап той поддържа форма с колегите си от Вихрен. Уредена бе удобна квартира в града на футболиста Удоджи, който вече се настани там със семейството си. Поради различия с треньорския щаб вече не са част от отбора Янислав Тусонджиев, Илиян Джавалеков, Александър Мицев и Алекс Минев.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular