Sunday, May 12, 2024
HomeРегионДупницаВодещият на "Пирин фолк" Николай Николов за Сашка Васева: Силата на човешкия...

Водещият на “Пирин фолк” Николай Николов за Сашка Васева: Силата на човешкия дух няма граници

Емоционален пост по повод участието на Сашка Васева на 30-ото юбилейно издание на “Пирин фолк” в Сандански публикува във Фейсбук дългогодишният водещ и емблема на фестивала Николай Николов. Самият той е съгражданин на примата на българския поп фолк и също като нея е роден в Дупница. Стремителната му кариера в журналистиката започва от местната кабелна телевизия.

Ето какво написа Ники Николов:

“Ако и вие откриете това, което ви прави силни, независимо какво ви е подготвил живота ще бъдете истински щастливи. Сашка Васева намери кураж, сили и превъзмогна всички прегради на някогашния си блясък и звезда на 90-тте години, за да се появи такава каквото е днес, претърпяла операции и почти незряща. Силата на човешкия дух няма граници. Публиката на юбилейното 30-то издание я посрещна и изпрати на крака от Дома на македонската песен – фестивала “Пирин фолк”.
Пожелавам ви да изживеете всеки ден със страст и позитивно чувство. Усмихвайте се, пейте и бъдете само с хора които ви карат да се чувствате добре.
Честит 30-ти юбилей Пирин фолк, и Шесто издание на Детския Пирин фолк- Сандански.
Честито на малката-голяма победителка Кирилка Ръбачеви и на всички деца- участници. В събота е вечерта на големите изпълнители и авторски песни! Гледайте ни!”, допълва още Николай Николов.

RELATED ARTICLES

Most Popular