Saturday, May 4, 2024
HomeОживлениеВолейболна треньорка от Разлог получи предложение по време на сватба

Волейболна треньорка от Разлог получи предложение по време на сватба

Романтично предложение по време на сватба. Това се случи с треньорката от школата на ВК „Пирин” (Разлог) Антоанета Мишкова, която бе изненадана от своя любим Иван Кокалчев с годежен пръстен по време на сватбеното тържество на Стела Орлова и Кристиян Илиев.

Двамата бяха кумове на церемонията, като Иван Кокалчев използва вълнуващата атмосфера да отправи най-важния въпрос към своята половинка. Отговорът е положителен, като се задава нова волейболна сватба. „Казах „да“, обяви в своя профил във фейсбук щастливата Антоанета, като показа на всички годежния пръстен на ръката си.

Иначе треньорката на 15-годишните волейболистки на ЦСКА Стела Орлова и треньорът на 15-годишните волейболистки на „Звезди 94” Кристиян Илиев официално си казаха “да”.

Щастливото събитие се състоя в град Първомай, като присъстваха много волейболни национали, състезатели и треньори. Шаферки бяха няколко бивши и настоящи волейболистки, с които Стела е играла рамо до рамо в „Левски” – Петя Баракова, Кристиана Петрова, Кристина Якимова, Диана Николова, Паулина Желязкова, Тоня Георгиева.

Младоженците ще се отправят на сватбено пътешествие на море, след което започват тренировъчен процес с децата и подготовка за новия сезон. / bgvolleyball.com/

RELATED ARTICLES

Most Popular