Sunday, May 12, 2024
HomeСпортВратарят Шейтанов напусна „Пирин”: Причините са много, но основната е липса на...

Вратарят Шейтанов напусна „Пирин”: Причините са много, но основната е липса на респект

Вратарят Димитър Шейтанов напусна „Пирин” (Благоевград). Новината обяви самият той в социалните мрежи. Стражът твърди, че причините за решението му да си тръгне са много, но основната е липса на респект към него.
Ето какво написа Шейтанов:
„Затворих една страница от живота си, като прекратих договора си с ФК „Пирин” (Благоевград).
Дойдох с амбицията да успея и да израсна, защитавайки цветовете на този велик клуб. Дори да не успях да постигна всичко, което исках напълно, всеки ден давах всичко от себе си и затова сега си тръгвам с чест и вдигната глава, да търся пътя си другаде, където ще бъда поне уважаван. Причините, които довеждат до това мое решение, са много, но основната е липса на респект.
Смея да твърдя, че от престоя си в клуба всеки ден показвах професионално отношение и уважение на всеки мой колега и съм благодарен на тези, които ми отвърнаха със същото.
Ще запомня само хубавите моменти и ще продължа напред!
Пожелавам на отбора от сърце успех и оставане в елита!”
Припомняме, в края на декември 2020 г. ФК „Пирин” (Благоевград) подписа договор за 2,5 години с вратаря Димитър Шейтанов. За последно 21-годишният страж бе част от португалския „Авеш”. Шейтанов е бивш вратар на „Левски” (София) и юношеския национален отбор на България до 17 и до 19 години. С отбора до 19 години 189-сантиметровият вратар участва на Европейското първенство за юноши в Грузия през 2017 г.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular