Sunday, May 5, 2024
HomeРегионПерникВтори ден след мистериозното изчезване на 14-год. Никол Трендафилова в Пернишко, следи...

Втори ден след мистериозното изчезване на 14-год. Никол Трендафилова в Пернишко, следи няма

Местните се молят да бъде открита жива и здрава

Втори ден няма след от мистериозно изчезналата 14-годишна Никол Трендафилова от Трън. Младото момиче е с постоянна адресна регистрация в София, но живее в пограничното градче задено с майка си.
Никол бе обявена за общодържавно издирване на 10 май. Към момента обаче няма следа от девойката.
Във фейсбук пространството стотици перничани засвидетелстваха подкрепа към изчезналото момиче и семейството й. “Дано да я намерят, Бог да помага. Толкова хубаво и младо момиче, много хора се молим за нея, дано този кошмар приключи скоро и благополучно”, написаха фейсбук потребители в групите за Перник и региона. На въпроси от късни яследобяд дали има новини около Никол, отговорът на близки до семесйтвото за съжаление бе отрицателен. “Споделяме и разговаряме с хората, запазете спокойствие, доколкото е възможно. Вярвам,че ще я открием”, коментира и Надежда Димова, която е ангажирана с много каузи в Перник.
От публикации в социлната мрежа стана ясно, че според близки на 14-годишната ученичка – тя няма мотив да избяга, описват я като кротка и отговорна.
Припомняме, на 10 май тя се явила на състезание по пожарна безопасност в Перник и след него следите й се губят. Според полицията, за последно е видяна в град Батановци, обл. Перник. Никол е средна на ръст, висока около 160 см, нормално телосложение, дълга кестенява коса – чуплива, очи тъмни. По данни на майката е облечена с тъмни дънки, ярко синьо яке с качулка и черни кецове. Възможно е и да е с черни къси панталонки и черна тениска. Носи черна раница с логото на СК „Славия“.
Който има информация за Никол Трендафилова да се обади на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.
Случаят с изчезналата тийнейджърка събуди спомена у перничани за трагедията от преди 10 г. със 17-годишната Мирослава, която отива на тренировка по таекуондо, но така и никога не се прибира. Мирослава е отвлечена, като единият от убийците й се самоубива, а другият получава 28 години затвор.

RELATED ARTICLES

Most Popular