Thursday, May 2, 2024
HomeРегионБлагоевградВ Благоевград не вярват, че Елена Чимева е загинала при нещастен инцидент,...

В Благоевград не вярват, че Елена Чимева е загинала при нещастен инцидент, беше слънчева и лъчезарна, коментират съседи

 

Никой от приятелите на 33-годишната благоевградчанка Елена Чимева, която загина нелепо на гръцкия остров Миконос на връщане от работа, не вярва на официалната версия на гръцките власти, че падането на Елена е нещастен инцидент.

33-годишната жена ще бъде погребана утре, в 12 часа в гробищния парк на квартал „Грамада“. Тялото й от Миконос до Благоевград е транспортирано лично от родителите й, които били уведомени от гръцките власти за трагедията с дъщеря им.

Семейството на Елена Чимева живее в благоевградския квартал „Грамада“.

Беше много талантлива, прекрасна художничка, рисуваше невероятно добре още като ученичка в гимназията. Жизнерадостна и слънчева, все усмихната и сияеща от щастие. Не можем да повярваме, че вече не е сред живите, коментираха съседи и роднини на Елена Чимева.

Семейството е в шок от трагедията с дъщеря им, бащата Георги е известен стругар, работил е по поддръжката на болницата в Благоевград, майката е служителка в пицария срещу училището в „Грамада“. Елена има по-голяма сестра и по-малък брат. Сестра й от 15 години живее и работи в Америка, последно си идвала в България преди три-четири години, брат й пък работи в Турция, за последно е бил в Благоевград преди десетина дни.

Избор на картинка за публикацията

33-годишната благоевградчанка бе открита мъртва в Гърция в понеделник вечерта, паднала от високо, минавайки по тесен скалист път, където загинала на място.

В близостдо трупа е открита и чантата й с документи и сумата от 1000 евро в нея.

Елена от 5 г. работила като камериарка в хотел на остров Миконос, каква е причината за фаталното падане – случаен инцидент ли е или не, трябва да изясняват гръцкикте власти.

RELATED ARTICLES

Most Popular