Tuesday, May 7, 2024
HomeРегионБобов долВ Бобов дол търсят доставчик на хранителни продукти за детските градини

В Бобов дол търсят доставчик на хранителни продукти за детските градини

Доставчик на хранителни продукти за детските градини търсят в Бобов дол. Общината провежда процедура за възлагане на дейността, като крайният срок за събиране на оферти или заявления е 1 февруари. Доставката е за ДГ „Миньор” и ДГ „Дружба” и нейната база в кв. „Христо Ботев” в града за срок от 12 месеца и ще се извършва по предварителна заявка. Трите градини трябва да получават хляб и хлебни изделия всеки работен ден. Два пъти седмично трябва да им доставят месо, месни продукти, риба и яйца, както и мляко и млечни продукти. Веднъж седмично ще са доставките на захарни и пакетирани изделия, зеленчукови и плодови консерви и плодове и зеленчуци.

Хранителните продукти българско производство трябва да се доставят от предприятия производители или дистрибутори, регистрирани по Закона за храните. Хранителните продукти следва да отговарят на действащите БДС стандарти. Хранителните продукти от животински и неживотински произход трябва да се доставят с хладилни автомобили, притежаващи валидни удостоверения за регистрация на транспортно средство от компетентен орган, съгласно съответните нормативни изисквания.

Участниците следва да притежават удостоверение за регистрация по Закона за храните. Те трябва да разполагат с минимум един хладилен автомобил за доставка на хранителните продукти от животински произход и минимум един автомобил за хранителните продукти от неживотински произход, притежаващи валидни удостоверение за регистрация на транспортно средство от компетентния орган.

Офертите ще се класират на база икономически най-изгодна оферта – най-ниска цена. Прогнозната стойност на обществената поръчка е 69 143 лв. без ДДС.

Юлияна КОЛЧАКОВА

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular