Saturday, May 4, 2024
HomeРегионГоце ДелчевВ Гоце Делчев се готвят за републиканско първенство по джудо за деца...

В Гоце Делчев се готвят за републиканско първенство по джудо за деца и юноши

Работна среща във връзка с предстоящото провеждане на голямо спортно събитие в Гоце Делчев, се проведе при кмета на общината Владимир Москов. На срещата присъстваха Даме Стойков – вицепрезидент на Българската федерация по джудо, Христо Маев – генерален секретар на Българската федерация по джудо, заместник-кметът на община Гоце Делчев Богдан Боцев, Иван Разманов – треньор на спортен клуб „Джудо Неврокоп“ и общинският съветник Росен Думанов.

На 16 и 17 април в зала „Неврокоп арена“ в Гоце Делчев ще се проведе републиканско първенство по джудо за деца – момчета и момичета, и юноши младша възраст – момчета и момичета. В двата състезателни дни се очаква да вземат участие над 1000 състезатели от цялата страна, като сред тях 20 ще бъдат представители на домакините от Гоце Делчев. Подобно състезание по джудо от такъв мащаб се организира за първи път в Гоце Делчев.

Началото на състезанията от републиканското първенство по джудо ще бъде поставено в събота, 16 април, в 10.00 часа, а официалното откриване ще се състои малко по-късно през деня – в 12.00 часа.

RELATED ARTICLES

Most Popular