Monday, May 6, 2024
HomeРегионДупницаВ кметска количка ще се возят тризначките от Яхиново

В кметска количка ще се возят тризначките от Яхиново

Кметът на Община Дупница Първан Дангов подари детска количка на тризначките от село Яхиново.

Трите момиченца на семейството Галина Ангелова и Спас Тумбев се родиха в Майчин дом в София на 28 Януари 2024 г.

Раждането на близначета и тризначета не е рядкост след инвитро процедури, но още по-любопитен е фактът, че момиченцата на Галя и Спас са заченати естествено и са в прекрасно здраве, съобщават от кметството.

“Пожелавам много здраве и късмет на семейството и малките красавици. Община Дупница ще продължи да помага на нашето бъдеще – децата“, обяви Първан Дангов.

Само преди няколко дни кметът на Дупница съобщи, че не си „пада” по евтиния ПР и няма как да бъде видян в подобни сцени.

„Не съм привърженик на кампанийно появяване по медиите. С една лопата, с двама-трима горски и някой друг кандидат депутат да засадим едно дръвче и то после да изсъхне.Това медийно е много хубаво!По медиите излизаме, правиме си една снимка във фейсбук, лепваме си и викаме:”Браво!””, заяви П.Дангов без тогава да отчите факта, че бъдещето на децата и тяхното здраве е пряко свързано с чистотата на природа, зелената система и биоразнообразието.

Макар настоящият повод да е друг и очевидно в помощ на семейството, то според мнозина крайната цел на публикацията е именно събиране на лайкове, както и опит за лъскане на имиджа на градоначалника и омаскарената страница на кметството в Дупница.

RELATED ARTICLES

Most Popular