Thursday, May 2, 2024
HomeРегионСамоковВ Община Самоков има контактен център

В Община Самоков има контактен център

В Община Самоков започна да функционира Контактен център, като на разположение на гражданите са предоставени телефони за връзка. Той е създаден, за да осигури ефективна комуникация между жителите на общината и общинската администрация. На телефоните на центъра може да се подават сигнали и да се получи информация, която е от компетенции на общинска администрация- Самоков, каза пред медии в Самоков кметът на община Самоков инж. Ангел Джоргов.

Той посочи, че центърът ще работи 24 часа в денонощието без прекъсване.

„Предстои към него да добавим и електронна форма, за да не е само чрез телефонно обаждане. Към момента сме осигурили връзка 24 часа, разписали сме правила, как да се приемат и насочват сигнали“, обясни кметът.

По думите му ще има тестване, като ще се получава обратна връзка от гражданите.

„Разбира се, ще има сигнали, които не са от компетенциите на Общината, но ние ще ги насочим към съответните институции“, каза още кметът Джоргов.

Телефоните за връзка с граждани са 072260378 и 072266460, а връзка с телефонната централа на Община Самоков се осъществява на следните номера: 072266630, 072266631 и 072266632

Чрез телефонната централа, освен връзка със съответния отдел, гражданите вече ще могат да подават сигнали и да получават информация за функциите, местоположението, работното време и възможностите за контакт със звената на общинска администрация, посочиха от Общината.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular