Thursday, May 2, 2024
HomeРегионБлагоевградВ ОИК – Благоевград няма постъпили сигнали за нарушения

В ОИК – Благоевград няма постъпили сигнали за нарушения

„Към днешна дата, в Общинската избирателна комисия в Благоевград, няма постъпили сигнали за нередности и нарушения, преди втория тур на местния вот. Единствените населени места в община Благоевград, в които ще се проведе балотаж на 3 ноември, са Благоевград и село Церово. Общинската избирателна комисия е готова с организацията за провеждането на едни спокойни избори“ – съобщи за Радио Благоевград Йордан Симонски, заместник-председател на Общинската избирателна комисия в Благоевград.

Секционните избирателни комисии в община Благоевград ще бъдат 141, ако бъдат разкрити, както на първия тур, изборни секции в ареста и в МБАЛ – Благоевград. Избирателите, които имат право на глас в община Благоевград са около 68 хиляди.

   „Очакваме днес и утре да има много промени в членовете на Секционните избирателни комисии, но това не е никакъв проблем, ще удовлетворим желанието на партийните централи да преназначим промените в секционните комисии“ – уточни Йордан Симонски, който очаква в неделя изборния ден да премине спокойно.

RELATED ARTICLES

Most Popular