Friday, May 3, 2024
HomeРегионДупницаГеорги Марков: Успех на трио гранде - Петър Паунов, Методи Чимев и...

Георги Марков: Успех на трио гранде – Петър Паунов, Методи Чимев и Калин Гелев

Не давайте местната власт на Сорос, призова бащата на фразата „Избори до дупка”

„Силно трио на ГЕРБ в Кюстендил, Дупница и Сапарева баня! Успех на трио гранде – Петър Паунов, Методи Чимев и Калин Гелев. Истински мъже, истински българи, истински християни, отлични кметове. Не давайте местната власт на Сорос, само тя крепи днешна България. Успех, приятели! Благодаря ви, че бяхте на представено на книгата ми “Феноменът Виктор Орбан”, това написа на своя профил бившият конституционен съдия и депутат от Великото народно събрание, Георги Марков.

Петър Паунов

Георги Марков е свързан с региона още от зората на демокрацията. Все още са живи спомените от далечната 1991 година, когато салона на театър „Невена Коканова” в Дупница се оказа тесен, за да побере желаещите да присъстват на срещата с Марков, Стоян Ганев, Венци Димитров и юристът Александър Джеров.

Методи Чимев

Те бяха сред двигателите на първата победа на СДС на 13 октомври 1991 година,  след което последва спечелване на кметските избори във всички големи градове на страната. Негови са фразите „Избори до дупка“ и „Син седесарски шут“.

Калин Гелев

След учредяването на структурите на ГЕРБ, Марков нееднократно е давал личната си подкрепа към кандидатите, членовете и симпатизантите на партията в област Кюстендил.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

Comments are closed.

Most Popular