Monday, May 6, 2024
HomeРегионДупницаГЕРБ - СДС регистрира листата си в Кюстендил, водач отново е Христо...

ГЕРБ – СДС регистрира листата си в Кюстендил, водач отново е Христо Терзийски

Коалиция ГЕРБ – СДС за област Кюстендил регистрира в РИК листата си скандидати за народни представители за извънредния вот на 2 април.
Силният и успешен отбор, който печели четири поредни парламентарниизбори в област Кюстендил, отново е с водач Христо Терзийски. Бившият министър на МВР и народен представител внесе документите за регистрация заедно с областния координатор Даниел Данчев и останалите от листата.

“Отново залагаме на ядрото от местни кандидати, което с вашата
категорична подкрепа постигна 4 поредни изборни победи в областКюстендил! Подсилени сме и с няколко нови попълнения от доказани иавторитетни професионалисти. И всички сме изключително мотивирани даработим за България!”, заяви Христо Терзийски.
Втори в листата е Даниел Александров – европейски и световен шампион поборба. Александров е от Дупница, част е от младежката структура и етреньор по борба.
На трето място е Михаела Крумова – адвокат, бе председател на Общински съвет – Кюстендил и народен представител в 45-ото НС. Крумова е общински ръководител на структурата в Кюстендил и член на Контролната комисия на политическата сила.
Радослава Чеканска от Дупница е четвърта в листата. Чеканска бе народен представител в 44-ото НС, заемала е поста зам. областен управител на Кюстендил и е експерт в сферата на образованието.

Елка Лукарска – Ангелова от община Кочериново е пета. Тя е стоматолог попрофесия и общински съветник. Десислава Александрова е под номер шест ие представител на община Бобов дол. Работи като учител, член е на
Националния изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ и е била общинскисъветник в местния парламент. Новото попълнение в листата е ЛюбомирГеоргиев от Сапарева баня. Той е зам.- председател на Общинския съвет,дълги години е работил като мениджър в сферата на туризма. Два мандата ебил и общински съветник.
Осмият в листата също е ново лице – Иван Каназирски от община Бобошево.Той също е експерт по сигурност. С юридическо образование е, работил е20 години в системата на МВР.

Всички в листата на ГЕРБ – СДС са семейни, с деца и спрофесионалнареализация зад гърба си. “Това са сериозни хора, последователни вдействията си, трудолюбиви. Доказали са се като професионалисти и католичности. Обичат родните си места и ще работят, за да ги развиват и дазащитават интересите на своите съграждани”, коментира Даниел Данчев,областен координатор на ГЕРБ за Кюстендил.

RELATED ARTICLES

Most Popular