Sunday, May 5, 2024
HomeРегионКюстендилГимнастичките абитуриентки Надя Страхилова и Ивана Карамфилова събраха очите на кюстендилци, Ралица...

Гимнастичките абитуриентки Надя Страхилова и Ивана Карамфилова събраха очите на кюстендилци, Ралица Йорданова избра рокля с гол гръб

Надя се е насочила към правото в СУ, Рали ще изучава международен туризъм в УНСС

 

С красиви нежни рокли по телата си дефилираха пред събралото се множество на Гаровия площад в Кюстендил на своите балове чаровните гимнастички – Надя Страхилова и Ивана Карамфилова. Красавиците казаха “сбогом” на училищната скамейка, завършвайки с отличие две от елитните учебни гимназии в града под Хисарлъка.

Ивана Карамфилова

Зрелостничката на ЕГ “Д-р Петър Берон” с изучаване на испански и английски език Надя Страхилова бе заложила на дълга изчистена бяла рокля, която да подчертава тялото й, и малка дамска чанта. За бала й специално пристигна нейната близка приятелка и бивша съотборничка във “Велбъжд” Ерика Зафирова. Ерика е национална състезателка, тренира в клуб “Левски – Илиана” и също бе абитуриентка тази година. Двете ще продължат образованието, Надя се е насочила към правото в СУ, а Ерика – към НСА.

Езиковата гимназия с изучаване на испански и английски с отличие завършва и Ралица Йорданова, която на бала си блестеше със сребриста рокля с гол гръб и вплетено в косата й венче със същия цвят. Рали се е насочила да изучава международен туризъм в УНСС.

Ралица Йорданова

От черно ауди слезе слънчевата Ивана Карамфилова заедно с нейния приятел Искрен Николов, който няколко дни по-рано бе абитуриент и събра погледите с наетата от него бяла лимузина. Завършващата информатика в Природоматематическата гимназия грация събра одобрителните възгласи на зяпачите с великолепната си дълга по тялото рокля в бледорозово и с пусната около раменете коса. Пред Ивана предстоят много изпити в Академията на МВР в Симеоново по пътя й към полицейската служба.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular