Tuesday, May 7, 2024
HomeОживлениеГолям концерт-спектакъл под надслов „Да мечтаем заедно“ се състоя в Радомир

Голям концерт-спектакъл под надслов „Да мечтаем заедно“ се състоя в Радомир

С голям концерт-спектакъл под надслов „Да мечтаем заедно“, Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс в град Радомир закри края на учебната година. Събитието се състоя в парка на Младежки дом. С приповдигнато настроение родители, баби, дядовци и роднини очакваха да видят многобройните таланти на своите деца. Водещи на събитието бяха децата от групата по Български език с преподавател Ива Иванова. Началото поставиха най-младите гайдари в общината с ръководител Виктор Джоргов.

В празничната програма участие взеха и танцовите състави към ОДК с ръководители:
Ивайло Иванов – народни танци
Надя Илиева – спортни танци
Елена Стойнева – балет

Създадена от любовта към музиката, групата по народно пеене с ръководител Пирина Христова ни удиви със своите невероятни изпълнения.

Програмата беше изключително разнообразна. С песен и рецитал на сцената се представиха групата по Английски език с преподавател Станислава Никифорова и групата по Религия с преподавател Лидия Блажкова. Под бурните аплодисменти на публиката звучаха и солови изпълнения на китара и пиано. Гвоздеят на програмата беше спектакъла на буфоактьорите подготвени от Красимир Кирилов.

Безупречно подготвени, децата на Центъра за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс, играха и се раздадоха с цялото си сърце и душа, което и допринесе за доброто настроение на всички присъстващи.

RELATED ARTICLES

Most Popular