Saturday, May 11, 2024
HomeРегионДупницаГрадинката при полицията в Дупница осъмна мръсна и с обърната пейка

Градинката при полицията в Дупница осъмна мръсна и с обърната пейка

Все повече зачестяват сигналите за градинки, оставени в неузнаваем вид от недобросъвестни граждани в Дупница.  Социалните мрежи буквално преливат от снимки и видеа, от които става видно какво точно оставят след себе си различни нощни компании.

В лош вид осъмна в неделя иначе приветливата градинка при полицията в Дупница. Тя се намира в централна градска част и в нея се събират майки с деца, пенсионери и младежи, чието любимо място е беседката. В неделя сутринта обаче възрастни хора се спираха и оставаха без думи от обърната пейка, десетки разхвърляни кенчета из тревата, фасове и люспи от слънчоглед. Възрастните минувачи се чудеха какво прави и изоставено родопско одеяло на катерушките в градинката.

Една от люлките за най-малките е счупена, има повалена табелка, а любимата беседка на тийнейджърите е издраскана от горе до долу с флумастер. „Градинките са място, където хората да се събират, да разговарят, да отмарят, но поне някои хора да не оставаха такава мръсотия след себе си. Грозно е”, клатеше глава възрастен мъж, докато прекосяваше градинката.

RELATED ARTICLES

Most Popular