Friday, May 3, 2024
HomeНовиниБългарияДепутатка от "Възраждане" обяви война на хранителна верига, поискали да си носи...

Депутатка от “Възраждане” обяви война на хранителна верига, поискали да си носи маската

Депутатката от “Възраждане” Елена Гунчева публикува гневен пост по адрес на верига хранителни магазини, след като касиерка ѝ направила забележка, че не носи маската си както трябва.
“Дотук с XXX! Без да съм била някога фенка на тези магазини, днес прекрачиха границата на търпението ми. Една нагла и арогантна касиерка ми се разкрещя да си вдигна маската, като не да се махам от магазина /явно си въобразяваше, че магазинът е неин, а заплатата й се появява незнайно как от въздуха/”, написа разгневената народна представителка във фейсбук.
“Принципно бих проявила разбиране при добронамерена забележка или молба, но наглото поведение, придружено с истерични крясъци, идва в повече. Друга служителка надуто обясни, че те не мислили, а изпълнявали закона! То не е закон, а заповед, с която се отменят права по закон, ама съществото явно нямаше капацитета да го разбере. Отново с призиви да не пазарувам в магазина им, в които задължително ще се вслушам. Май бизнесът е време да осъзнае, че се издържа с парите на клиентите си, а не е на издръжка към Министъра на здравеопазването.
Аз в магазини, в които сляпо изпълняват заповеди, без да мислят, няма да пазарувам”, зарича се г-жа Гунчева.

RELATED ARTICLES

Most Popular