Friday, May 3, 2024
HomeРегионБанскоДепутатът Ал. Мацурев дари топла храна на Спешния център в Банско

Депутатът Ал. Мацурев дари топла храна на Спешния център в Банско

Юргани и възглавници от Даниела Савеклиева получи Защитено жилище в Симитли

Народният представител от ГЕРБ и общински ръководител на партийната структура в Банско Александър Мацурев дари топла храна на медиците в Центъра за спешна медицинска помощ в града.

„Медиците ни се борят на първа линия за нашия живот, за семействата ни и близките ни. За съжаление част от служителите в ЦСМП в момента изживяват битката с COVID-19 лично. Затова на здравите фелдшери, медицински сестри и санитари се налага да работят понякога денонощно, без минутка почивка. В това трудно време на пандемия е по-важно от всякога да покажем, че сме част от едно общество и се подкрепяме. Днес е по-важно от всякога и да сме заедно, макар и дистанцирани”, каза Александър Мацурев. Той уточни, че дарението е малък жест на благодарност към хората в бели престилки за усилията, които полагат за всички граждани и гости на община Банско.

Друг народен представител от ГЕРБ – Даниела Савеклиева, направи дарение на Защитено жилище и ЦНСТ за лица с психични разстройства в гр. Симитли.

Савеклиева дари за потребителите на социалните услуги олекотени юрганчета и възглавници.

Заедно с нея центъра посетиха кметът на Симитли Апостол Апостолови, ръководителят на социалното звено към община Симитли Ивайло Гоцев и Маргарита Бербатова.

“В тази тежка ситуация и в навечерието на светлите коледни празници всеки има нужда от внимание и топлина. А тази година за рождения си ден реших, че аз ще подаря топлина и усмивка на хора в нужда. Благодарение на Бербатова разбрах за защитеното жилище в Симитли. Кметът на общината Апостол Апостолов, който е създал много добри условия за потребителите и персонала, ми съдейства да направим дарението”, уточни народният представител.

RELATED ARTICLES

Most Popular