Friday, May 3, 2024
HomeРегионРазлогДецата от семеен център в Разлог посрещнаха с отворени обятия дарителката Емилия...

Децата от семеен център в Разлог посрещнаха с отворени обятия дарителката Емилия Христова

Зам.- кметовете на община Разлог Иван Гюров и Гергана Колчева-Фарфарова, екипът и децата на ЦНСТ- за деца и младежи в Разлог посрещнаха дарителката Емилия Христова и нейното семейство.

С български стихове и „Песен за приятелството“, подаръци за гостите и вкусно приготвен кетъринг от учениците на РПГ „Никола Стойчев“, децата от Центъра за настаняване от семеен тип благодариха за топлото отношение и помощта на Христова и нейното семейство. Иван Гюров и Гергана Колчева- Фарфарова също поздравиха дарителката, с възхищение за благородното дело, което осъществява за децата. От името на всички директорката Анелия Гергинина връчи на Христова специален подарък, благодарствено писмо и красив букет цветя.

„Анелия Гергинина и персоналът са невероятно мили хора, от които се усеща любовта и грижата към децата .Чух много мили думи, песни и получих сантиментални подаръци. Много ми се иска да намеря думи ,с които да успея да ви предам емоциите, които изживяхме, но не мога. Просто ще изкажа благодарности към всички дарители и ще напомня – Никога не спирайте да правите добро!“, сподели Христова.

Емилия Христова за поредна година организира благотворителна кауза, включвайки своите последователи в социалните мрежи. Чрез изготвянето на хранителни и тренировъчни фитнес режими Христова набира дарения за децата и младежите, настанени в ЦНСТ в Разлог. За по-малко от 40 часа тази година инструктурката успява да събере сумата от 3 200 лева. Част от средствата са използвани за ремонт на една от стаите в дома, а остатъкът ще бъде изразходват за нуждите на децата. През 2021 година, благодарение отново на своите последователи, Христова събира средства за закупуване на ученически консумативи и дрехи, част от които остават в помощ на децата и за тази учебна година.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular