Saturday, May 4, 2024
HomeАктуално от днесДеца от ДГ 10 „Мак“ подариха мартеничка за здраве на председателя на...

Деца от ДГ 10 „Мак“ подариха мартеничка за здраве на председателя на Общински съвет-Благоевград Радослав Тасков

Сръчните ръчички на дечицата от ДГ 10 “Мак“ в Благоевград изработиха мартеничка за председателя на Общински съвет Благоевград – Радослав Тасков.

На празничния 1 март те гостуваха в кабинета на председателя на местния парламент.

Тържествено, с много песни и придружени от Баба Марта, децата от детската градина успяха да разнообразят работния ден в администрацията на Общински съвет Благоевград.

С пожелание за здраве и късмет бе поздравен ОбС-председателят Тасков. От своя страна той отправи благодарствени думи към дечицата и ги зарадва с мартенички и пакети с лакомства.

„Пожелавам ви да сте здрави и засмени, да радвате с успехите си своите родители и всички нас“, обърна се към малките гости домакинът Радослав Тасков. Председателят на Общински съвет Благоевград подари мартеници за здраве, закупени от благотворителния базар пред сградата на община Благоевград, на госпожа Арабаджиева – директор на детското заведение, както и на учителския колектив, придружил малчуганите.

„Реших, че трябва да закупя мартеници от този базар, защото събраните средства са за добра кауза. Хубаво е винаги, когато имаме възможност – да правим добро”, сподели Тасков.

RELATED ARTICLES

Most Popular