Tuesday, April 30, 2024
HomeРегионБанскоДОБРОТО ПРАВИ ЧУДЕСА. ДА ПОМОГНЕМ ОТНОВО!

ДОБРОТО ПРАВИ ЧУДЕСА. ДА ПОМОГНЕМ ОТНОВО!

Историята на Бранимир Баев е позната на мнозина от вас. Преди около година той постъпи в турска клиника, за да се лекува от рядко онкологично заболяване. Сърцата на много хора се трогнаха от молбата за помощ, отправена от семейството му и благодарение на даренията им той проведе необходимото лечение.

Мили хора, чудото се случи! Бранимир се пребори с рака. Но заради продължителната и агресивна терапия белият му дроб се е увредил и въглеродният диоксид в кръвта му е с много завишени стойности. Това е наложило преместването му в интензивен сектор, където лечението е няколко пъти по-скъпо от провежданото му досега.

„Той е толкова млад и борбен! Дисциплината, която е развил в спорта му помогна да не се предаде и сега. Вярвам, че ще се справи и този път и моля Бог да бъде с него и да му помага! Аз няма да се предам и ще направя всичко по силите си, за да му помогна. Ние с дъщеря ни мечтаем Бранимир да се прибере у дома!” – сподели развълнувана съпругата му Михаила.

Всеки от нас има своята история, своите житейски препятствия. И забързани в дните си понякога не забелязваме , че има хора, чието страдание надхвърля обикновените човешки проблеми.  Моля ви, поспрете за миг и помогнете на един млад мъж да се върне към живота. Дайте шанс на едно малко момиченце да расте с подкрепата на баща си. Почувствайте болката на една млада жена, която се бори, за да спаси любовта на живота си. Смилете се над мъката на една майка, която се моли детето й да оцелее.

Ако всеки от нас дари толкова, колкото му е възможно, средствата за лечението на Бранимир ще бъдат събрани. Вслушайте се в сърцата си! Те знаят верния път. И вярвам, че той води към щедростта и съпричастността.

Банковата сметка за набиране на средства за лечението е следната:

Уникредит Булбанк

IBAN: BG98UNCR70001522433967

Бранимир Викторов Баев

 

 

Даниела ПЕТРОВА

RELATED ARTICLES

Most Popular