Thursday, May 2, 2024
HomeРегионДупницаДупничанинът Георги Стоянов вдигна екзотична сватба във Филипините след предложение за брак по...

Дупничанинът Георги Стоянов вдигна екзотична сватба във Филипините след предложение за брак по интернет 

Георги, който работи като шофьор на камион в Канада, сподели: Съпругата ми ще стане православна, на български казва: „Леле божу” и „Да бе, да”

България е цвете в сравнение с Филипините – хората живеят много бедно и са щастливи, ако имат храна, бензинът им е 44 песос, или 1,45 канадски долара, най-високата заплата е 14 000 песос

Дупничанинът Георги Стоянов, който от години живее и работи в Канада, се ожени на екзотична сватба във Филипинитe. Неговата избраница се казва Лени. Във Филипините тя работи като бавачка, грижи се за деца и за домакинството.

Двамата се срещат в сайт за запознанства. Започват да си разменят съобщения и идва моментът, в който дупничанинът предлага да се срещнат на живо. „Взех си отпуска и заминах за Филипините.

Георги Стоянов и Лени

Отидохме на почивка на остров Боракай. Там е нещо приказно, изкарахме 10 прекрасни дни и дори там празнувахме рождения ми ден на 1 април. В момента, в който решихме да имаме връзка, и двамата излязохме от сайта за запознанства”, разказа Георги специално за в. „Вяра”.

Мизерия в разкош

По думите му Филипините е много бедна страна.

Oще подробности в печатното издание

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Тая кукла Барби си мисли че в ,България е Рая , а ти си чичко паричко!!!!!!!

Comments are closed.

Most Popular