Wednesday, May 8, 2024
HomeРегионДупницаДупнишката улица „Николаевска” остана цял ден без вода, ВиК шефът И. Илиев:...

Дупнишката улица „Николаевска” остана цял ден без вода, ВиК шефът И. Илиев: Ще асфалтираме огромната дупка по върлото за Градската градина

Жителите на централната дупнишка улица „Николаевска” почти цял ден останаха без вода. Спирането се наложи поради извършването на ремонтни дейности на улица „Георги Тодоров”. Водоподаването беше спряно още в квартал „Спартак”, на улиците „Кулата” и „Орлинска”, както и в село Яхиново.

Работници от ВиК-Дупница работиха по отстраняването на аварията през целия ден.

Ремонтът наложи и спирането на движението от улица „Николаевска”, при стария обувен завод, по върлото към Градската градина. Там от известно време имаше огромна дупка поради предишна авария, от която много дупничани се оплакваха и се страхуваха да минат с автомобилите си.

Пътят към Градската градина откъм улица „Николаевска” бе затворен вчера.

„Аварията е отдавна, има слаб теч от доста време насам. Именно поради нейното отстраняване нямаше вода през деня. Тази голяма дупка на върлото за Градската градина ще бъде асфалтирана в най-скоро време
и повече няма да има проблеми с нея. Минаването по този път вече ще бъде по-удобно”, каза пред „Вяра” управителят на ВиК-Дупница Илия Илиев.
От дружеството информираха още, че днес от 9 сутринта до 20,00 часа ще бъде спряно водоподаването в участъка на улиците „Венелин” и „Георги Икономов”, както и на „Свети Георги”, „3-ти гвардейски полк” и прилежащите им преки поради извършване на ремонтни дейности.

RELATED ARTICLES

Most Popular