Monday, May 6, 2024
HomeРегионДупницаДупнишки абитуриенти поканиха класната си на бал с транспарант

Дупнишки абитуриенти поканиха класната си на бал с транспарант

Нестандартни покани за баловете си отправиха към класните завършващите Средното езиково училище „Св. Паисий Хилендарски” в Дупница. ХII „б” клас покани литераторката Людмила Темелакиева навръх 8 март. Поканата бе транспарант с надпис „Ще дойдете ли с нас?”, придружена с красив букет, поднесена в двора на учебното заведение.

Абитуриентите от XII „а” пък отидоха на гости на класната си Юлиана Иванова, която преподава английски език. Те настояха учителката да уважи бала им, носейки плакат с надпис и отговори „да” и „yes”. Събитието е подсладено с торта и украсено с балони.

„Колежките  са приятно изненадани. Това са мили жестове на уважение за грижите, които класните ръководителки са полагали за учениците 4 години. Показаното уважение прави щастливи учителките, но иначе сега приоритет са ни предстоящите държавни зрелостни изпити. Балът е на втори план”, коментираха от ръководството на учебното заведение.

Двете педагожки са приели поканите и на 24 май ще бъдат на бала, който по традиция ще бъде в Банско. Тази година училище „Св. Паисий Хилендарски” завършват 48 зрелостници. Както е известно, паралелките са с разширено изучаване на испански и английски.

RELATED ARTICLES

Most Popular