Friday, May 3, 2024
HomeРегионКочериновоДъщерята на лидера на ГЕРБ-Бобошево Г. Виделова - Елизабет, грациозна като черен...

Дъщерята на лидера на ГЕРБ-Бобошево Г. Виделова – Елизабет, грациозна като черен лебед на бала си, леля й я зарадва с билет до Палма де Майорка

Абитуриентката завърши с отличен ПГИ в Благоевград, устремила се е към ЮЗУ, роклята й шита специално за нея от бутик в Петрич

 

Нежна и грациозна като черен лебед, дъщерята на лидера на ГЕРБ-Бобошево Гергана Виделова – Елизабет, отлетя от ПГИ в Благоевград.

Елизабет завърши застрахователно и осигурително дело с пълно шест и сега се устреми към ЮЗУ, специалност „Връзки с обществеността”. Черното бижу, което Елизабет облече на бала си, е специална поръчка за нея, направена в бутик в Петрич. Бижутата, допълващи тоалета, също са специална поръчка за абитуриентката.

Гордите родители поканиха на обяд роднини и приятели, сред гостите беше и неуспелият кандидат за кмет на Бобошево Стефан Тачев и съпругата му, която е колежка на Гергана Виделова. На купона дойдоха и ресторантьорите Христо и Ели, д-р Хантова от Дупница, много гости от Рила. За тържеството от Русия долетя стринката на Гергана – Нина Макеева.

Елизабет получи много подаръци, цветя и пари, за да си избере тя сама подарък. Вечерта младата дама отпътува със съучениците си на петдневна екскурзия в Гърция. Сестрата на Гергана подари на племенницата си билет за Палма де Майорка, за да й гостува.

Празникът на семейство Виделови беше двоен, тъй като преди дни се дипломира голямата им дъщеря, която завърши магистратура по маркетинг в ЮЗУ.

RELATED ARTICLES

Most Popular