Friday, May 3, 2024
HomeРегионДупницаД-р Мария Соколова от Дупница: Ситуацията е сложна, но всичко е под...

Д-р Мария Соколова от Дупница: Ситуацията е сложна, но всичко е под контрол

„Ситуацията в момента е сложна. Говори се за болести и ние сме потърпевши, но това е работата ни. Хората се обслужват по каналния ред непрекъснато. Празникът си е празник, но ние сме на работните си места. Полагали сме Хипократовата клетва да сме полезни на пациентите и ги обгрижваме. Хората не се страхуват да търсят помощ и да идват в кабинетите. Не мисля, че има място за паника. Всичко е под контрол”, това каза д-р Мария Соколова на въпроси на в. „Вяра”, свързани с днешния празник на медиците и предизвикателството коронавирус.

Д-р Мария Соколова е джипи в най-големия дупнишки квартал – жк „Бистрица”. Преди няколко години тя oглaви ĸлacaцията нa МЗ за лични лeĸapи, cпpaвили ce нaй-дoбpe пpи лeчeниeтo нa пaциeнтитe cи с xипepтoния и зaxapeн диaбeт.

 

Юлияна КОЛЧАКОВА

 

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Много е странно защо една посредствена и с не добра репутация госпожа с диплома за лекар ще коментира ситуацията в Дупницал Имаме толкова много добри и уважавани лекари и Вие намерихте точно този “капацитет”, който става само за маса да играе кючек и да се търка в скутовете на мъжете! Хайде холан!

Comments are closed.

Most Popular