Sunday, May 12, 2024
HomeРегионДупницаЕксперт по сигурност тръгва в битката за кмет на община Бобошево, Иван...

Експерт по сигурност тръгва в битката за кмет на община Бобошево, Иван Каназирски е кандидатът на ГЕРБ

С екип от добри експерти зад гърба си Каназирски ще се бори за доверието на бобошевци на 29 октомври

 

Дългогодишният експерт по сигурност, заемал и редица ръководни длъжности по време на професионалния си път, Иван Каназирски е кандидатът за кмет на ГЕРБ в община Бобошево. Той е на 51 години, семеен, с две деца.

Завършил е ВВТУ „Тодор Каблешков“, с образователно-квалификационна степен „Машинен инженер“. През 2002 г. завършва Софийския университет „Св. Климент Охридски“ с квалификация „Сътрудник в международен отдел“, по специалност „Международни отношения”. Магистър е и по право от Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“.

Каназирски има впечатляващ образователен ценз в биографията си, завършил е и редица други обучения: от Военна академия „Георги С. Раковски“, от Академията на МВР, от Института за публична администрация, от Училища „Европа“ („A2 Waystage“ – за проведено чуждоезиково обучение), от Европейски полицейски колеж „CEPOL“, от Департамента по вътрешна сигурност в Глинко, щата „Джорджия“ – САЩ, както и Европейски сертификат за обучител от МВР на Република Франция.

Иван Каназирски е дългогодишен експерт в сферата на сигурността. Работил е в МВР, преминавайки всички йерархични нива, включително е заемал редица ръководни длъжности в различни структури от системата. Бил е и шеф на Второ районно управление в Столична дирекция. Ръководител е на Инспектората на Комисията за регулиране на съобщенията.

Листата с кандидат-съветници в Бобошево повежда Асен Бошикьов. Той е 56 год., семеен, с две деца. Развива над 20 г. собствен бизнес в сферата на озеленяването.

Под номер 2 е Веселин Лахчев. 56-годишен, семеен, с едно дете. Лахчев е от с. Блажиево, бивш футболист, работи като ръководител движение в БДЖ.

Миглена Георгиева е трета в листата. Млад човек, живее в родното си Бобошево, семейна, отглежда две деца. Трети курс студент специалност “Социални дейности”.

Четвърти е Илия Павлевчев. 42-годишен, семеен, с две деца. Завършил е висше образование актьорско майсторство. 16 години от живота си е посветил на това да бъде актьор в Драматичен театър “Никола Вапцаров”, гр. Благоевград.

Под номер 5 в листата е Йордан Бояджиев. Още едно младо лице, живее в родния си град, семеен, с дете.

24-годишният Денис Миланов от с. Усойка е шести в листата. Завършил е Аграрния университет в Пловдив, специалност “Зооинженерство”. Работил е в Изпълнителна агенция по селекция и репродукция в животновъдството, гр. София.

7-ма в листата е Мария Гавазка. Родом от гр. Бобошево, следва

специалност “Туризъм” в ЮЗУ „Неофит Рилски“.

Под номер 8 е Стефан Зарев – на 49 години, завършил “Агрономство”. Работи в Общинска служба по земеделие.

Девета в листата за съветници е Анелия Земеделска. Тя е и кандидат за кмет на с. Усойка. Семейна, с две деца. Има завършено педагогическо образование. Работила е като началник станция Български пощи. Към момента работи в производствена част на голяма медицинска компания.

Под номер 10 в листата е Снежана Китина – на 54 г., с две деца. Работи и живее в родното си Бобошево. Застрахователен брокер е.

11-та е Даниела Ангелова – семейна, с едно дете. Тя също е и кандидат за кмет на с. Слатино. Работи в Община Благоевград като експерт “Социална и жилищна политика“. Ангелова е и преподавател – асистент в ЮЗУ „Неофит Рилски“. Завършила е право, има и бакалавърска степен по политология.

Последна година докторант по Политология. Работила е като адвокат и юрисконсулт. Вписана е и в единния регистър на медиаторите в България.

RELATED ARTICLES

Most Popular